Kifestők, színezők gyekereknek

2009. április 24., péntek

LEGO és LEGO DUPLO ingyenesen letölthető, nyomtatható színezők

A LEGO a gyerekek nagy kedvence. A kisebbek (2-5 évesek) számára kifejleszett változat a Lego Duplo. Szinte minden gyereknek van otthon Lego játéka.

Aki szívesen színezné ki kedvenc játékhőseit, annak gyűjtöttem pár linket:

Duplo (nekem néha akadozik a letöltés)

Oroszlán a cirkuszban, Pályaudvar, Repülőtér, Tűzoltó helikopter, Tűzoltók, Útépítés, Vár királylányokkal

LEGO

Betonkeverő, Ember, Lego City, Mentőautó, Mozdony, Mozgó rendőrállomás, Repülő, Tűzoltók

Jó színezést!

1 megjegyzés:

 1. Szia!

  Szeretném a figyelmedbe ajánlani a baba.miner.hu oldalt, ahol a kisgyermekes szülők blogjait, illetve a nekik szóló blogokat jelenítjük meg egy helyen. Úgy gondoljuk, rengeteg értékes információ van a blogokban, s jó volna ezeket egy helyen látni - baba témában is.

  Szeretnénk, ha a Te blogod is megjelenhetne oldalunkon, s ehhez hozzájárulásodat szeretnénk kérni (szabályunk, hogy csak azok bejegyzései jelennek meg, akik ehhez hozzájárulnak). A bejegyzésedből csak egy kivonat jelenik meg honlapunkon és esetlegesen egy kis kép: ha valaki el szeretné olvasni írásodat, akkor a blogodra fog eljutni. A csatlakozáshoz pusztán az engedélyed kérjük, anyagi vonzata nincs, a blogbejegyzések első egy-két mondatának listázásához a blog RSS-ét dolgozzuk fel, tehát semmilyen technikai teendőd sincs.

  Amennyiben úgy döntöttél, csatlakoznál hozzánk vagy kérdésed van, kérlek írj az info kukac miner pont hu-ra!

  Üdvözlettel:
  Miner.hu

  VálaszTörlés

Egészséges csoki

Egészséges csoki
Szereted az étcsokit? Fontos egészséged megőrzése? A Xocai egészséges csoki tartalmazza a kakaóban megtalálható antioxidánsok és a tápérték 100%-t eredeti, természetes formájában. Ehhez adódik még az acai bogyó és a fekete áfonya különleges ízvilága, tápanyagtartalma. Szerintem finom!